2016年4月23日星期六

Hvordan håndtere nyresvikt etter nyretransplantasjon

Navn-Buyan Kjønns kvinnelige Age-54 Land-Mongolia Diagnosis- nyresvikt etter nyretransplantasjon
Pasienter historie
Jeg er en pasienter kjemper med nyresykdom i 36 år, kan man ikke forvente hvordan jeg passerte denne 36 år.
Da jeg var bare 18 år gammel, når andre nyte de vakreste dagene i livet, hadde jeg begynt lider danne nyresykdom. Jeg fant dette i en fysisk undersøkelse. Jeg hadde blodtrykket så høyt som 220/120 mmHg, nyre er mindre enn før, økt kreatinin 700 umol / L. Legen fortalte meg at jeg hadde livets risiko til enhver tid. Jeg fryktet å forlate mine familiemedlemmer, min kjære mamma, pappa. Og jeg sa også at det ikke var noe annet valg enn dialyse eller nyretransplantasjon.
Mine forholdene ble verre og verre, jeg fant min renal donator og jeg gjorde nyretransplantasjon. Mens dessverre, mareritt skjedde igjen, min nye nyre hatt problemer igjen. Jeg led av nyresvikt etter nyretransplantasjon.
Jeg visste at jeg ikke kunne akseptere nyretransplantasjon igjen, nå kroppen min tåler ikke avvisning respons etter nyretransplantasjon. Jeg må finne effektiv behandling for nyresvikt etter nyretransplantasjon.
Behandling av nyresvikt etter nyretransplantasjon
Noen av min venn fortalte meg Shijiazhuang nyresykdom sykehuset var en profesjonell nyresykdom sykehus, som også var den største nyresykdom sykehus i Kina. Jeg sjekket inn dette sykehuset med alle mine forhåpninger til livet.

Jeg visste at behandlingen her var veldig forskjellig fra andre steder, de kombinerer fordelene ved tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin perfekt. Nå er min blodtrykket er stabilt og alle symptomene har gitt ut. Jeg om gud velsigner meg ved å lede meg til Shijiazhuang nyresykdom sykehuset.

1 条评论:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    回复删除