2016年4月16日星期六

Metallisk smak i munnen som er Diabetes mellitus kvinner lider av


Metallisk smak i munnen som er Diabetes mellitus kvinner lider av
Metallisk smak er et svært vanlig symptom på diabetes mellitus kvinner. Selv om mange kvinner pasienter lider av det, bare noen få pasienter vet klart hva Metallsmak er, årsaker, symptomer på Metallsmak og annen informasjon om det.
En metallisk smak er en forvrengt oppfatning av smak i munnen. En metallisk, bitter eller stygg smak i munnen er også referert til som smaksforstyrrelser. Manglende eller endring i smak kan være på grunn av noe som forstyrrer den normale smak prosessen. Smak og smakene du oppfatter er et resultat av en kombinasjon av luktesansen og sensoriske nerveceller i smaksløkene, som forteller hjernen hva stoffene du smake (søtt, salt, surt og bittert).
Vanlige tilstander som kan påvirke din følelse av smak inkluderer tett nese på grunn av allergi eller forkjølelse, en bihulebetennelse, og visse medisiner. En metallisk smak i løpet av svangerskapet er en ganske vanlig klage også.
Noen symptomer på metallisk smak er som følger: Dårlig ånde, blødende tannkjøtt, endret ansiktsbevegelser på grunn av ansikts nerve dysfunksjon, munntørrhet, overdreven spyttsekresjon, influensalignende symptomer (tretthet, feber, sår hals, hodepine, hoste, smerter og plager ), tap av appetitt, dårlig luktesans, Tett nese, hoven eller betente mandler, Kaster
Alvorlige symptomer som kan tyde på en livstruende tilstand
I noen tilfeller kan en metallisk smak indikere en alvorlig eller livstruende tilstand som bør umiddelbart vurderes i en nødsituasjon setting. Slik som endring i bevissthet, årvåkenhet, eller forvirring, manglende evne til å svelge, høy feber, lammelse eller, hengende i ansiktet, Åndedretts eller pusteproblemer, som for eksempel kortpustethet, pustevansker, anstrengt pust, piping, ikke puster, eller choking , sløret tale, plutselige hevelse i munn, lepper eller tunge. Pasienter må betale mye oppmerksomhet om de symptomene som er nevnt ovenfor.

Alt i alt, kvinner Diabetes mellitus pasienter lider av den metalliske smaken er en vanlig, men alvorlige forhold, du må be om effektiv behandling for å stoppe dem. Slik som Immunterapi terapi, som er den mest avanserte behandling av diabetes, og den bringer nytt håp for mennesker lider av diabetes i mange år.

没有评论:

发表评论