2016年4月13日星期三

 Hvor mye Kreatinin nivå reduseres ved dialyse


  Noen nyresykdom pasienter som er under dialyse spørre hvor mye kreatinin nivå kan reduseres ved dialyse. Vanligvis, i Kina, når serumkreatinin stiger til 707umol / l, pasienten begynner å ta dialyse. I de fleste andre land i verden, pasientene får dialyse når serum kreatinin stiger til mer enn 450umol / L.
  Dialyse virkelig kan redusere kreatinin, og lang tid kreatinin kan også hjelpe de som ikke har veldig høy kreatinin redusere nivået til normal en. Men dialyse kan ikke stoppe. Hvorfor? Dialyse betyr blod rensing i det meste av tiden. Det er akkurat som en kunstig maskin, som kan bidra til å innfri kreatinin, men kan ikke stoppe forverring av nyrefunksjonen. Når kreatinin stiger, det viser seg at det ikke ser ut til skader i nyrene, spesielt skade av indre celler i nyrene. Lekkasjen av kreatinin er på grunn av skade av nedsatt glomerulær filtrasjon barriere. Hvis vi ikke reparere den, vil kreatinin stige igjen selv det viser normal ved hjelp av dialyse.
  Så av ovenstående, kan vi få en konklusjon at for å redusere serum-kreatinin til normalt, skal vi ikke bare ta dialyse, men også legemidler som kan reparere skadede celler, slik som å opprettholde dialyse. Hva medisin kan oppnå bedre effekt? I Shijiazhuang nyresykdom sykehus, har vi Micro-kinesisk medisin. For det første er mange aktive og næringsrik urter i Micro-kinesisk medisin som kan fremme blodsirkulasjonen og oppløse stasis i blodet, og dermed forbedre mikro-sirkulasjonen av alle deler i kroppen. For det andre kan de næringsrike urter også tilføre næring til nyren, og dermed forbedre den insuffisiens av blod og oksygen i nyrene og reparasjon av skadede indre cellene i nyrene på samme tid. For det tredje kan det næringsrike urter også dra nytte qi og blod, noe som kan øke immunitet av pasienter med kronisk nyresykdom. For det fjerde, sammenlignet med dialyse, kan Micro-kinesisk medisin stoppe kreatinin stiger igjen. Årsakene er som følger: på den ene siden, kan Micro-kinesisk medisin reparere skadede iboende celler, som kan hindre kreatinin lekker ut igjen. På den annen side, kan mikro kinesisk medisin øke immunitet. Pasientene vil ikke være lett å lide av det igjen selv å bli smittet.

  For mer informasjon om Micro-kinesisk medisin, velkommen til å ta kontakt med oss ​​på linje eller legg igjen en beskjed.

没有评论:

发表评论