2016年4月13日星期三

Hvordan kan jeg kontrollere høyt Kreatinin i dagliglivet

  
  Kreatinin er et svært viktig indeks som kan fortelle nyrefunksjonen for kreatinin filtreres i nyrene. Normale nivåer av kreatinin i blodet er ca 0,6 til 1,2 milligram (mg) per desiliter (dl) hos voksne menn og 0,5 til 1,1 milligram per desiliter i voksne kvinner. Når nyre er skadet, avtar utskillelsen evnen også, noe som fører til opphopning av kreatinin i kroppen, og dermed forårsaker høy kreatinin i plasma. Som for hvordan å kontrollere høyt kreatinin i dagliglivet, eksperter på nyre feltet gi deg følgende tips.
  1. Slutte å drikke kaffe. Kaffe er en romantisk drink spesielt i vestlige land, noe som kan gjøre folk friske, og komfortable og selv står for høy klasse og høy livskvalitet. Mange moderne kontorarbeidere smake kaffe i fritiden, som er en hyggelig øyeblikk. Kaffe inneholder også antioxygen, så drikker kaffe kan være bra for kroppen vår. Men hvis vi drikker for mye, kan den essensielle oljen i kaffe blokkere funksjonen av blodårer, og kan også gjøre en stor mengde giftstoffer akkumuleres, noe som kan skade immun syImmunotherapy. Så pasienter høyt kreatinin nivå bør slutte å drikke det.
  2. Slutte å røyke og alkohol for dem begge kan gjøre skade på nyre og blodårer. Jo flere høye kreatinin folk røyker eller drikker alkohol, jo mer skade nyrene lide. For eksempel vil nyrearterien sklerose finne sted, noe som kan gjøre kreatinin høyere.

  3. Ta urter. Det er mange urter som inneholder spesielle egenskaper til lavere kreatinin nivå, for eksempel kamille, kanel, brennesle, Cinnamon, Salvia osv Urtemedisin er ansett som ikke bare kan senke kreatinin naturlig, men også kan forbedre nyrefunksjoner uten bivirkninger for de reparere skadede celler og øke immunitet. Men noen pasienter med høyt kreatinin kan spørre nå hvor kan jeg kjøpe disse urter og etter at jeg kjøpe dem, hvordan kan jeg søke? Ja, selv disse fikk i markedet, bør vi også knuse dem og kok dem. Vurderer disse, eksperter i Shijiazhuang nyresykdom sykehus opprettet Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, som trenger ikke fremgangsmåten ovenfor, og kan nå disse effektene vi nevnt. Det er praktisk, effektiv og har vist seg å hjelpe mange pasienter redusere høyt kreatinin. For mer informasjon om hvordan Micro-kinesisk medisin reduserer høy creatininie, ta kontakt med oss ​​eller legg igjen en beskjed.

没有评论:

发表评论