2016年4月20日星期三

Hyperkalemi og Kvalme i sluttfasen av pasienter med kronisk nyreinsuffisiens


Pasienter i sluttfasen på CKD alltid lider av hyperkalemi og kvalme, vil denne artikkelen fortelle deg grunnen til at slutten stadium CKD-pasienter har hyperkalemi og kvalme og dens effektiv behandling.
De faktorene vil føre til hyperkalemi og kvalme i kroppen vår:
1. Som nyre funksjoner har blitt redusert med sykdom, så kalium i CKD pasienter kroppen ikke kan lene seg ut betimelig. Så kalium vil bo i pasientens kropp, noe som vil føre til hyperkalemi hos pasienter med terminal fase av CKD.
2. acidose. Når nyrefunksjonen avdøde pasienter i sluttstadiet CKD er mest sannsynlig å bli angrepet av acidose. Acidose vil føre til at kalium i cellene går inn i blodet, noe som også vil føre til hyperkalemi i CDK-pasienter.
Hvorfor pasienter kvalme når de er i sluttfasen av CKD?
1. Pasienter med terminal fase av CKD bruke programmet diuretika for Long-term i ikke hensiktsmessig måte, kan de angrep av kvalme og oppkast.
2. Metabolsk acidose
3. Bruk av cyklofosfamid
Behandlingen for hyperkalemi og kvalme i sluttfasen av pasienter med kronisk nyreinsuffisiens
Den nyeste behandling for hyperkalemi og kvalme i sluttfasen av pasienter med kronisk nyreinsuffisiens er Immunterapi terapi. Den Immunterapi terapi er kjent for sine ingen bivirkninger, god effekt i behandling nyresykdom og mindre kostnader. Immunterapi er ønsket velkommen av nesten alle pasienter som har god kunnskap hylle av immunterapi. Etter skadede celler i pasientens nyre er erstattet av nye Immunotherapys, vil pasientene få nye nyrer med kraftig funksjon. så nyrefunksjonen har blitt fornyet, og du trenger ikke bruke noe medisin som cyklofosfamid. Så hyperkalemi og kvalme vil si farvel til deg for alltid.

Noe info om Immunterapi terapi, spør fra on line eksperter, er gratis hele tiltalen.

没有评论:

发表评论