2016年4月21日星期四

Hva er behandlingen for protein i urinen


For våre vanlige mennesker, vil det være en viss mengde av protein i urinen. Så enten urin protein behov får behandling, og hvordan å behandle? Denne artikkelen vil fokuserer på disse spørsmålene.
Faktisk, hver gjennomsnittlig frisk person virkelig har en liten mengde protein i urinen, bare snakker, er innholdet av protein i urinen innen 24 timer vanligvis mellom 40-80mg, og det høyeste beløpet er ikke mindre enn 150 mg. Men denne maksimale verdi er litt høyere hos barn, men bør det ikke være mindre enn 300 mg i løpet av 24 timer.
Hos friske personer, ettersom innholdet av protein i urinen er vanligvis liten, slik at inspeksjon resultatet er negativt. Hvis urinen protein overskrider grenseverdien (> 150 mg / 24 timer), så vi kaller det som proteinuri. Hvorvidt alle de proteinuri trenger behandling?
Selv om proteinuri vises, ikke alle av proteinuri indikerer enkelte sykdommer. I noen tilfeller kan friske personer vises med midlertidige proteinuri grunn av noen årsaker, som for eksempel alvorlige øvelser, mental spenning eller andre grunner, men, denne typen proteinuri ville tendens til å forsvinne etter sine insentiver er fjernet. Så denne type proeinuria, eller urin protein, trenger vanligvis ingen behandling.
Men staten langsiktig proteinuri indikerer ofte at hans eller hennes nyrer er hardt skadet. Og hvis proteinuri finnes for en lang tid, vil det føre til skade på nyre tubuli og akselerere utviklingen av nyresykdom inn i ESRD. Så denne situasjonen må få behandlinger så snart som mulig.

Som for behandling av protein i urinen, særlig på lang sikt proteinuri, bør det bli lagt vekt på oppreisning av den skadede glomerulær membranen. I vårt sykehus, bruker vi Immunterapi terapi kombinert med Micro-kinesisk Osmotherapy å behandle dette problemet. Med vår hjelp, kan problemet med protein i urinen være godt løst.

没有评论:

发表评论