2016年4月14日星期四

Kreatinin 1.3mg / dL = kreatinin 104 umol / L


Det er generelt antatt at kreatinin 1.3mg / dl kreatinin tilsvarer 104 pmol / L. Den normale utvalget av kreatinin er mellom 44 til 103 pmol / L. Så av ovenstående, kan vi få en konklusjon om at Kreatinin 1.3mg / dl) betyr at det er litt større enn den til det normale området.
Skader
I dette tilfelle noen pasienter holde ideen om at det er nesten ikke noe skade på nyrene. Som et spørsmål om faktum, har GFR (glomerulær filtrasjonshastighet) ble redusert allerede. Hvorfor? Det er fordi nyrene har en sterk evne til kompensasjon, noe som betyr at etter noen nyre glomeruli er skadet, vil de andre erstatte deres arbeid og gjøre mer filtrering arbeid. Så kreatinin som akkumulert i serum kan tømmes ut i tid, og nivået vil ikke øke. Denne teorien kan også brukes til å forklare hvorfor hvis vi donere en nyre, kan vi likevel overleve godt etter donasjon.
Prognose
Hvis dette varer i lang tid, vil det være mer skade. I tillegg vil enkelte symptomer som smerte i ryggen, hematuri, proteinuri, høyt blodtrykk, og så videre.
tiltak
Hva skal vi gjøre for å unngå dette? I henhold til den nyeste teori, skader i nyrene skyldes insuffisiens av blod og oksygen i nyrene. Selvfølgelig er det også skader i andre organer eller blod fra kroppen. Lang tid insuffisiens vil føre til sklerose av blod, og dermed forårsaker trombose. Trombose i sin tur vil forverres nyresykdom. Så vi kan få en konklusjon om at vi bør fremme blodsirkulasjonen og løse opp stasis om nødvendig. Mirco-kinesisk medisin Osmotherapy kan oppnå det for den inneholder mange aktive og næringsrik materialer. Detaljert fremgangsmåte er som følger:
For det første er det brukt gjennom osmose inn i nyreområdet direkte. Etter dette vil mer effektiv medisin spille roller sammenlignet med tradisjonell kinesisk medisin som er brukt gjennom matlaging og ta muntlig.
For det andre, etter at de kommer nyreområdet, kan de forbedrer blodsirkulasjonen, spesielt mikrosirkulasjonen, som kan rense blodet miljø.

For det tredje, når det første og det andre trinnet, vil den slå kreatinin normal og den indre miljø vil være rent.

没有评论:

发表评论