2016年4月24日星期日

Hvordan diagnostisere kronisk nyresykdom Tidligere

Hvordan diagnostisere kronisk nyresykdom tidligere? De fleste nyresykdommer er latent, som ikke kan diagnostiseres på et tidlig stadium. Det er imidlertid noen tidlige signaler som kan indikere skade på nyrene, som går som følger:
1. ødem eller hevelse i øyelokk eller underekstremitetene
Den viktigste funksjonen til nyre er å opprettholde balanse mellom vann og salt i kroppen. Slik at når det ikke er skader i nyrene, må det være ødem eller hevelse, som er åpenbare. Folk som har ødem alle bør gå for å ha en test. I løpet, ikke glem å ta en urinprøve slik som hvite blodceller, røde blodceller og nyrefunksjonen test som kreatinin, urea syre og blod urea nitrogen. Du hadde bedre har urinprøve mer enn 2 ganger.
2. smerter i korsryggen eller sur
De fleste nyresykdom pasienter ikke har smerter i korsryggen eller sur selv i sluttfasen av nyresykdom. Men noen av dem har det i tidlig stadium. Så kan du gå til sykehuset og ta en test om urin og ultralyd test hvis du føler smerter i korsryggen eller sur.
3. høyt blodtrykk eller hypertensjon
Høyt blodtrykk, har også kalt hypertensjon nært forhold til nyreskader. Høyt blodtrykk i lang tid kan føre til nyreskader og nyresykdom i sin tur kan føre til høyt blodtrykk. Personer med høyt blodtrykk kan ha jevnlig urin og Mikroalbuminuri test og de med nyresykdom kan du teste blodtrykk hver dag.
4. urin beløp og urin farge
Hvis urinen ser rødlig eller skummende eller øker på mengden særlig om natten, betyr det at det er skade på nyrene kanskje.
5. unormal urinprøve
Proteinuri, hematuri, støpt urin, hvite blodlegemer urin, sukker i urin, alle av disse indikerer skader i nyrene.
6. høy kreatinin
Kreatinin er en indeks som reflekterer nyrefunksjon. Den allergisk grad er ikke høy. Så når serumkreatinin er høy, betyr det at skaden i nyrene er mye. I dette tilfellet må vi ha følge opp og har ytterligere test.
7. unormal nyre bilde test

Shrinkd nyre eller størrelse gapet mellom høyre nyre og venstre nyre både indikere parenkymet skader i nyre som nyre cyster eller urin barriere.

没有评论:

发表评论