2016年4月22日星期五

Long-Term Risiko for hypertensjon og kronisk nyresykdom på Living


For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, det er mange farer for dem i deres daglige liv. Og som vi alle vet, kan Høyt blodtrykk (hypertensjon) skade kroppen din i mange år uten noen åpenbare symptomer. Hvis det kan ikke være godt kontrollert, kan pasientene ende opp med en funksjonshemming, dårlig livskvalitet eller en hjertesykdom angrep. Heldigvis, med behandling og endringer i livsstil, kan du kontrollere høyt blodtrykk for å redusere risikoen for livstruende komplikasjoner. Her vil jeg gjerne presentere risiko for hypertensjon i pasienter med kronisk nyreinsuffisiens og komplikasjoner høyt blodtrykk (hypertensjon) kan forårsake.
Og det er mange inforamtion om behandling for hypertensjon og kronisk nyre Disease.Tt er Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresykdom Hospital.shijiazhuang Nyresyke Hospital er det beste Nyresyke Hospital i nærheten av Beijing, Kina.
Skade på nyrer
For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, kan høyt blodtrykk skade både blodårene i og som fører til nyrene, forårsaker flere typer nyresykdom (nefropati).
A: Nyresvikt. Høyt blodtrykk er en av de vanligste årsakene til nyresvikt. Det er fordi det kan skade både de store arterier som fører til nyrene og de små blodårer (glomeruli) i nyrene. Skade på enten gjør det så nyrene kan ikke effektivt filtrere avfall fra blodet. Som et resultat, kan farlige nivåer av fluidum og avfall akkumulere. Du kan til slutt kreve dialyse eller nyretransplantasjon.
B: glomerulosclerosis. De glomeruli er bitte små klynger av blodkar i nyrene som filtrerer væske og avfall fra blodet. Glomerulosclerosis kan la nyrene klarer å filtrere avfall effektivt, noe som fører til nyresvikt.
C: Nyre arterien aneurisme. En aneurisme er en bule i veggen av et blodkar. Når det skjer i en arterie som fører til nyrene, er det kjent som en nyre (nyre) arterie aneurisme. En mulig årsak er åreforkalkning. Aneurismer kan sprekke og føre til livstruende indre blødninger.
For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, andre mulige farene ved høyt blodtrykk er som følger:
1. Skade på blodårene dine
For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, økt press av blod som strømmer gjennom blodårene dine etter hvert kan føre til en rekke problemer som arterie skader og innsnevring. Høyt blodtrykk kan skade cellene i blodårene dine 'indre fôr, slik som åreforkalkning, eller åreforkalkning. Fett fra kostholdet ditt inn blodet, passerer gjennom skadede celler og samle for å starte aterosklerose. Disse endringene kan påvirke blodårene i hele kroppen din, blokkerer blodtilførselen til hjertet, nyrer, hjerne, armer og ben. Skadene kan føre til mange problemer, inkludert brystsmerter (angina), hjerteinfarkt, hjertesvikt, nyresvikt, slag, blokkerte arterier i bena eller armene (perifer arteriell sykdom).
2. Skade på hjertet ditt
For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, kan ukontrollert høyt blodtrykk skade hjertet i en rekke måter, for eksempel: koronarsykdom, forstørret venstre hjerte, hjertesvikt.
3. Skade på hjernen
For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, avhenger hjernen din på en nærende blod forsyning skal fungere og overleve. Men høyt blodtrykk kan føre til flere problemer, blant annet: Forbigående iskemisk anfall (TIA), hjerneslag, demens, mild kognitiv svikt og så videre.

For Kronisk nyresykdom (CKD) med hypertensjon, bør du betale mye oppmerksomhet til disse risikoene som er nevnt ovenfor.

没有评论:

发表评论