2016年4月13日星期三

Kreatinin nivå 4,4 i nyresvikt


  Kreatinin nivå 4,4 mg / dL kan også beskrives som kreatinin 389umol / L. Valutakursen er 88,4. I Kina, leger betale mer oppmerksomhet til umol / L i det meste av tiden, og har en felles oppfatning at når serumkreatinin kronisk nyresykdom pasienter stiger så høyt som 707 umol / L, pasienter begynner å få dialyse for pasienter har blitt til avansert stadium av nyresvikt. I mange andre land, når serumkreatinin kronisk nyresykdom pasientenes stiger til så høyt som 450 umol / L, begynner de å ta dialyse for på denne tiden, har det vært mange giftstoffer akkumulert i kroppen.
  Fra ovennevnte, kan vi få en konklusjon om at kreatinin nivået 4,4 mg / dL pasienter trenger ikke ta dialyse. Hvilke tiltak kan de ta? Som nevnt ovenfor, er de fleste nyre sykdom forårsaket av forstyrrelse av immunImmunTerapi i menneskekroppen. For en slik sykdom, vi hovedsakelig bruke immunterapi i vårt sykehus, hoved detaljert terapi som inkluderer Micro-kinesisk medisin, Immunterapi, og så videre. Detailedly sett kan immunterapi deles inn i seks trinn: vitenskapelig diagnose, immun hemming, immuntoleranse, immun justering, immun beskyttelse og immunbehandling.
  Sammenlignet med immunterapi i mange andre vestlige land, har immunterapi følgende fordeler:
  For det første, spiller mikro kinesisk medisin en viktig rolle i å forbedre blodsirkulasjonen, spesielt mikroblodsirkulasjonen, så vel som å oppløse stasis og trombose, som vestlige medisiner er vanskelig å oppnå.
  Dernest kan Micro-kinesisk medisin også ta effekt i fjerde trinn: immun justering. Det har vært mange immunkomplekser i nyrene, som skal slippes ut som ellers vil gjøre stor skade på nyrene. Vestlig medisin har ingen spesifikk medisin som kan fjerne det. Men Micro-kinesisk medisin kan gjøre det bedre.
  For det tredje, i den femte trinn, vil patenter motta Immunterapi injeksjon, noe som kan bidra til å forhindre de sunne og skadet indre cellene fra å bli ytterligere skadet. I tillegg er injeksjon av er gratis.

  Så pasienter som har kreatinin nivå 4.4 kan vurdere denne behandlingen i vårt sykehus. For mer informasjon om immunterapi i Shijiazhuang nyresykdom Hospital, ta kontakt med oss ​​på linje eller send oss.

没有评论:

发表评论