2016年4月20日星期三

Blør du med trinn 3 CKD?


Som vi alle vet for pasienter med stadium 3 CKD, er nyrene blødning en svært vanlig symptom. I dag vil jeg gjerne presentere noe om nyre blødning i fase 3 CKD. Jeg håper de kan være litt til hjelp for pasienter med kronisk nyreinsuffisiens.
Hva kan forårsake nyre blø?
1. Flesh sårblødning
2. Tumor blødning
3. Hematostaxis
4. Nyre kirurgi
Alle disse tre typer forhold kan føre til nyre blødning.
Hvorfor er nyrene blødende
1. Infeksjoner
Det er et vanlig symptom etter at du har kirurgi i 5 til 7 dager. De vanligste symptomene er vanligvis at blod urin skjedde igjen etter at du har blod med i urin i et par dager. Det er mest sannsynlig forårsaket av infeksjoner.
2. Du har ikke nok hvile etter nyre kirurgi
For pasienter med stadium 3 CKD, etter at PCN, generelt sett, trenger du siste 2 ukene bli i sengen og en måned uten noe arbeid, og 3 måneder med fornuftig arbeid. Ellers nyre vil blø.
3. koagulant funksjon abnormitet
Det er alltid forekommet hos pasienter som har valgt feil medisin. Hos noen pasienter med nedsatt nyrefunksjon eller slutten stadium av CKD, er det et veldig vanlig symptom.
4. Arteriell i nyre ble skadet

For pasienter med stadium 3 CKD, ble arteriell i nyrene skadet kan alltid føre til nyre blødning. Det er ingen meget god måte å løse dette problemet. Det eneste alternativ er å hindre at det i løpet av nyre operasjonen.

没有评论:

发表评论