2016年4月14日星期四

Hvordan behandle høyt Kreatinin


Kreatinin er et stoffskifte som kommer til å være fra muskler og mat. Kreatinin kommer ut av kroppen etter filtrering i nyrene og deretter slippes ut i urinen. Så i normal tilstand, er nivået av serum kreatinin er mindre enn nivået på urinen. Men hvis nyre er skadet, filtreringsfunksjonen vil bli avvist tilsvarende, noe som fører til økt nivå av kreatinin i urinen.
Harm av høy kreatinin
Long time high creatininie i blodet vil føre til en rekke skader. For det første vil en stor mengde av toksin i kroppen skade røde blodlegemer, noe som fører til anemi slutt. For det andre vil det også føre til høyt blodtrykk. For det tredje, med nedgangen av nyrefunksjonen, vil pasientene utvikle seg til nyresvikt eller avansert stadium av nyresvikt: uremia scenen.
Unn for høy kreatinin nivå
Hvis kreatinin er så høyt som 450 umol / L, er pasienter med kronisk nyresykdom (CKD) foreslått å ta dialyse først og deretter Micro-kinesisk medisin Osmotherapy og deretter Immunterapi. For når serumkreatinin er så høyt som 450 umol / L, betyr det at pasienter med kronisk nyresykdom har kommet inn nyresvikt stadium.
For det første er dialyse vedtatt. I medisin, er dialyse en fremgangsmåte for fjerning av avfall og overflødig vann fra blodet, og brukes primært for å tilveiebringe en kunstig erstatning for tapt nyrefunksjon hos mennesker med nyresvikt. Gjennom dialyse, kan vi slippe ut giftstoffer i kroppen, noe som kan lindre symptomer som hodepine, anemi, oppkast, og så videre. Sist men ikke minst, kan dialyse også levere et godt miljø for Micro-kinesisk medisin program.
Dernest er Micro-kinesisk medisin brukes. Som vi har nevnt i det foregående, når serumkreatinin er høy, betyr det at det må være skader i nyrene. I stedet ligger i den renale glomeruli. Bare når vi reparere skadede indre celle, kan nyrene struktur bygges opp igjen. Så vi bruker Micro-kinesisk medisin i dette øyeblikk. Det er abstrahert fra remedier fra naturen, som inneholder næringsrike og aktive materialer, og dermed å reparere de skadede indre cellene og forbedre insuffisiens av blod og oksygen i nyrene.

For det tredje kan kronisk nyresykdom med høy kreatinin i blodet også velge Immunterapi hvis kreatinin er ganske høy, hvilket fører til store mengder av nekrotiske indre celler i kroppen. Immunterapi kan differensiere til forskjellige celler i kroppen behovet etter at de er injisert inn i menneskekroppen. I tillegg kan det også øke immun evne.

没有评论:

发表评论