2016年4月21日星期四

Hyperkolesterolemi i nyre-sykdom


Hva vil skje hvis hyperkolesterolemi vises hos pasienter med nyresykdom? Vil nyresykdom årsaken hyperkolesterolemi? Hva er forholdet mellom hyperkolesterolemi og nyresykdom?
1. Hvordan nyresykdom forårsake hyperkolesterolemi?
Påvirket av renal fibrose degenerasjon, er det nedsatt glomerulær filtrasjon barriere skadet. En stor mengde av plasmaproteiner er tapt i urin, noe som fører til forekomsten av hypoproteinemia. Mennesker har en hel selvregulerende mekanisme. Når plasmaet tapes til en unormal område, vil mennesket justere kompensasjon av leveren, og starte prosessen og kombinasjonen av proteiner, slik som å legge til den tapte proteiner. I dette tilfelle kombinerer leveren overdreven lipoprotein, noe som fører til at lipoprotein blir overført inn i blodet. I dette tilfellet, hyperkolesterolemi som er forårsaket av tapte av store mengder protein blir til.
2. Hvordan hyperkolesterolemi innflytelse nyresykdom?
Som vi vet, når nyre problem finner sted, må det være insuffisiens av blod og oksygen i kapillærene, noe som vil føre til sklerose av kapillærer i lang tid. I dette tilfellet, hvis hyperkolesterolemi finner sted, vil det forverres nyre kapillær sklerose og akselerere nyreskade.
Hva skal vi gjøre hvis vi begge har hyperkolesterolemi og nyreskader? Vi bør først redusere nivået av hyperkolesterolemi. Behandlingen vi kan velge er som Micro-kinesisk medisin Osmotherapy. Den inneholder aktive stoffer som tas ut fra naturlige urter og kan bedre blodsirkulasjon, inkludert mikro-blodsirkulasjonen. For det andre kan den effektive medisin bidra til å oppløse blodstasis og lade dem ut, og dermed redusere nivået av hyperkolesterolemi fundamentalt.

Etter at nivået av hyperkolesterolemi slår normal, vil det være en renere indre miljø for reparasjon av skadede indre cellene i nyrene. I denne tilstanden, kan vi bruke Micro-kinesisk medisin igjen, de effektive medisiner av noe som kan reparere skadede iboende celler i nyrene, og dermed bidra til å gjenoppbygge nyrefunksjon. For mer informasjon, ta kontakt med oss ​​på nettet, eller legg igjen en beskjed. Vi er glad for å tjene.

没有评论:

发表评论