2016年4月18日星期一

SHPT Knyttet til vitamin D-mangel i CKD pasienter


PTH er en forkortelse for paratyroidhormon, som er et symptom på kronisk nyresykdom trinn 2. I trinn 3, blir det mer tydelig og alvorlige. SHPT er en forkortelse for sekundær hyperparatyreoidisme, som er forårsaket av kronisk nyresykdom (CKD), Fanconi syndrom, acidose av nyretubuli, insuffisiens av vitamin D, etc.
Den patologiske Mekanismen for SHPT går som følger:
1. I nyresvikt stadium, renale nephrons avtar, fosfor i blodet øker, noe som hemmer 1αhydroxylase, slik at genereringen av 1.25- (OH) 2D3 avtar.
2. På grunn av acidose av nyretubuli, er mye av fosfat sluppet ut av urin, noe som fører til insuffisiens av hydroksyapatitt i bein, og dermed stimulere PTH og forårsaker SHPT.
3. Skadede nyretubuli forårsaket av autoimmune sykdommer kan også føre til insuffisiens av vitamin D, som fører til hindringer av kalsium absorpsjon. Dette fører også til PTH.
Hvordan håndtere SHPT knyttet til vitamin D-mangel i CKD pasienter?
På den ene siden, behandle CKD effektivt og på den annen side tar i vitamin D eller mat som inneholder vitamin D.
Som for behandling av CKD trinn 2 og trinn 3 tidsriktig og effektivt. Som vi har nevnt i det foregående, synes SHPT i trinn 2 av kronisk nyresykdom og blir alvorlig i trinn 3 av kronisk nyresykdom. I disse to trinn, kan betingelsen være reversibel, så lenge behandlingen er tilpasset. De viktigste terapi leger i Shijiazhuang nyresykdom sykehus kan levere er Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, den viktigste mekanismen som utvider blodkar, fremme blodsirkulasjonen, utlading stasis i blodet, noe som kan øke immunitet også. Siden nå vet vi ikke spesifikke tilstand, kan vi ikke arrangere en tilpasset behandling. Du kan kommunisere med oss ​​og sende rapporten, og så kan vi gi en vitenskapelig diagnose.

I tillegg, ta i mer mat rik på vitamin D, spesielt frukt og grønnsaker som tran, fisk på dypt hav, dyr leveren, kirsebær og jordbær, etc

没有评论:

发表评论