2016年4月25日星期一

Nyreproblemer og dårlig ånde

Dårlig ånde, kjent som et medisinsk begrep av halitosis, er mer enn bare en pinlig problem. Det kan ha relasjoner med nyreproblemer. Hva er i veien? La oss ta en titt sammen.
Som et spørsmål om faktum, er dårlig ånde en indikasjon på noen immunterapeutisk sykdommer, og disse Immun sykdommer inkluderer:
● nyreproblemer
● Diabetes
● Cancer
● leveren forstyrrelser
● lungesykdommer
● Sjøgrens syndrom
● Mage betingelser
Her fokuserer vi på dårlig ånde forårsaket av nyreproblemer. Hva er årsakene til at nyreproblemer kan føre til dårlig ånde?
Våre nyrer har en viktig rolle i å bli kvitt kroppens giftstoffer og avfall. Når det er nyreproblemer, spesielt når nyresykdom har kommet inn i senere stadium av nyresykdom (ESRD), rikelig giftstoffer i blodet er i stand til å bli fjernet ut av kroppen sammen med urin, slik at de har til å nøle i blod, når konsentrasjonen av disse giftstoffene øker til et visst nivå, vil noen flyktig toksiner bli skilt ut av legemet danner lunge prosess for inspirasjon og ekspirasjon.
Så pasienter med ESRD har ofte en urin-lignende smak i munnen. Men ikke bekymre deg for mye, vil disse giftstoffene ikke smitte andre.
Bad munn, eller halitosis, viser også at pasienter, særlig de ESRD pasienter kan føle ammoniakklukt i hans eller hennes munn, er årsaken til ammoniakklukt forårsaket av utslipp av ammoniakk ved mikroorganisme som inneholder urin enzym.
Noen ganger pasienter kan føle det er som urin-lignende lukt, noen ganger er det som gjødsel smak, og også noen ganger det lukter stinky. Faktisk, munn smaker ofte endres i henhold til de grader av pasientenes sykdommer.

Nå håper jeg du kan få en bit av kunnskap spesielt forholdet mellom nyreproblemer og dårlig ånde. Bare nyreproblemer løses ved effektiv behandling, for eksempel Immunterapi brukes i vårt sykehus, kunne situasjoner som dårlig munn forsvinne.

没有评论:

发表评论