2016年4月14日星期四

Høy Kreatinin nivå og lavt hemoglobinnivå


Kreatinin er en form for giftstoffer som kommer til å være i menneskekroppen, og skal tømmes ut av kroppen gjennom filtrering i nyrene. Så serum kreatinin er en viktig indeks som kan vise nyrefunksjonen i en viss grad. Vanligvis er det normale området av serumkreatinin 44-103 pmol / L.
Lav hemoglobin betyr lav hemachrome, som er en viktig indeks som kan bedømme om folk er i insuffisiens av anemi. På grunn av alle typer faktorer, er hemachrome lavt i blodet, som kalles anemi. Når serumkreatinin er høy, eller når pasienter lider av nyresykdom, kan pasienter har lav hemachrome. De detaljerte årsakene er som følger: (Mer informasjon om High Kreatinin nivå og lav Hemoglobin (HB) i PKD og Can lav Hemoglobin Årsak Høy Kreatinin)
Anemi forårsaket av høyt kreatinin eller vi kan også si forårsaket av nyresykdom kan deles inn i følgende tilfeller.
1. mangel på EPO
Mer enn 90% av EPO er generert i nyrevev. Det er ingen tvil om at nyresvikt er den viktigste grunnen som kan føre til anemi. Generelt, jo mer alvorlig nyrene er, jo mindre EPO være.
2. veksthemmende faktorer av røde blodlegemer
I uremia stadium, vil det ikke være noen materialer som kan inhibere dannelsen av røde blodceller, som kan innvirke på renal anemi. For tiden er det antatt at det finnes minst 4 typer inhibitoriske faktorer.
3. levetid av røde blodlegemer er kort.
I dag har mange forskere i nyresykdom feltet viste det i klinikken. Det er generelt antatt at den forkortede levetid av røde blodceller forårsaket av faktorer ut av cellene og til.
4. miste blod.

I sluttfasen av nyresykdom, vil ca 25% av pasienter med kronisk nyresykdom har åpenbart mistet blod, noe som kan forverre anemi. Hovedårsaken er at funksjonen av blodceller er blokkert, noe som fører til blødning i fordøyelseskanalen og huden.

没有评论:

发表评论