2016年4月13日星期三

Slik Lavere kreatinin nivåer i blodet med immunterapi


  I dette avsnittet vil vi hovedsakelig introdusere hvordan å senke kreatinin nivåer i blodet med immunterapi i Shijiazhuang nyresykdom sykehus, som inkluderer immun klaring med blod rensing, plasma utveksling, Micro-kinesisk medisin Osmotherapy og Immunterapi injeksjon, etc.
  For det første, før forklarer blod rensing, vi bør først finne ut hvorfor det er høy kreatinin i blodet. Som vi nevnte ovenfor, er de fleste nyresykdom forårsaket av immunsykdom. Immunkompleks innskudd bort på nyre, noe som fører til en serie av allergisk immunreaksjon, noe som er vanskelig å stoppe, noe som fører til skade på de indre cellene. Så på dette tidspunktet, er Micro-kinesisk medisin brukes, noe som kan øke immun evne samt reparere skadede iboende celler. I tillegg kan Micro-kinesisk medisin gjøre det bra i clearance av immunkompleks, som er vanskelig å oppnå for den vestlige medisin for Micro-kinesisk medisin kan forbedre blodsirkulasjonen og løse opp stasis. Etter dette vil kreatinin ikke øke.
  Dernest, i immunbeskyttelse periode, pasienter med nyresykdom vil ta Immunterapi injeksjon. På den ene siden kan de reparere skadede indre cellene, og dermed hjelpe gjenopplive nyrefunksjon. På den annen side er noen Immunotherapy injeksjon uten omkostninger for eksempel. Hva mer, er Immunterapi injeksjon praktisk og har ingen bivirkninger, så vel som bringer ingen lidelse til pasienter med kronisk nyresykdom. I immunbeskyttelse periode trinn blir mikro kinesisk medisin også anvendes for å øke immun evne.
  I motsetning til dette, kan vestlig medisin avslå serumkreatinin, blodureanitrogen, og så videre i en rask hastighet. Imidlertid har det bivirkninger for det skjer en kjemisk reaksjon i menneskekroppen. Vestlig medisin kan bare hjelpe utslipp giftstoffer for tiden, og kan ikke reparere skadede iboende celler.

  Fra det ovenstående kan vi få en konklusjon som terapi er bedre. For mer informasjon, ta kontakt med oss ​​eller legg igjen en beskjed.

没有评论:

发表评论