2016年4月19日星期二

Hvorfor er det protein i urinen


Hvorfor er det protein i urinen? I normal tilstand, det kan være en viss mengde protein i urinen, som bør være mindre enn 150 mg i 24 timer. En slik mengde av protein kan ikke være testes på konvensjonell urinprøve. Men når det er mer enn 3.5g protein i urinen i løpet av 24 timer, kaller vi det proteinuri. Hvis det varer i mer enn tre måneder, er uansett om det ledsages av hematuri eller ikke, kan vi få en viss diagnose at personen trolig har fått kronisk nyresykdom. Så lenge vi får vel kjent om hvordan det er ute, kan vi iverksette tiltak for å behandle det. Deretter vil vi hovedsakelig introdusere hvorfor det er protein i urinen.
Vår nyre er akkurat som en mikro-filtrering maskin, som kan deles inn i tre lag fra innersiden til yttersiden: endotelceller, basilarmembranen og epitelial celle. I alle de tre lagene, er det filtrering porer og negative utladninger, slik at barrieren kan deles inn i to typer: mekanisme barriere: pore og utløps barriere: negativ utladning. I normal tilstand, kan nyre filtrere overdreven vann og giftstoffer, etc, som kan holde balansen også. For pasienter med kronisk nyresykdom, skadet betennelsesreaksjon nyre filtrering barriere, og dermed forårsaker protein i urinen eller proteinuri.

Vanligvis ser proteinuri skummende og gulaktig. Skummet forsvinner ikke for lang tid, noe som er i overflaten av urin. Generelt bør vi utvikle en god vane å teste urin og blod to ganger hvert år for nyresykdom har ingen klinisk Immunterapi i lang tid. Selv om det er skum i urinen, vil folk ikke pass opp for det på grunn av mangel på medisinsk sunn fornuft.

没有评论:

发表评论