2016年4月22日星期五

Pusteproblemer i nyre sykdommer


Pusteproblemer kan være forårsaket av en rekke sykdommer. Her ønsker jeg å snakke om pusteproblemer i nyresykdommer.
Noen nyresykdom pasienter noen ganger virkelig har symptom på pusteproblemer. Hvorfor? Den vanligste årsaken er luftImmunTerapi er skadet av noen giftige stoffer, som til slutt fører til pusteproblemer. Bare sett, er pustevansker forårsaket av følgende tre følgende årsaker.
1.Uremic Acidose
I den fasen av terminal nyresykdom (ESRD) eller vi kaller det Uremia, er metabolsk acidose en av de vanligste kliniske symptomer. Hvis dette symptomet ikke er godt behandlet, kan pasienter synes med åpenbare pustevansker.
2.Diabetic Ketose
Hvis pasienten er en lidende av Diabetic Ketose med nyresykdommer, bør vi styrke supplement av væske. Hvis væsken er utilstrekkelig, vil pasienten være i en tilstand av hypovolemisk omstendighet, og dermed, vev kan ikke garantere tilstrekkelig perfusjon og vev ville løgner i en tilstand av mangel på oksygen, så pusteproblemer eller pustevansker oppstår.
3.Metabolic Acidose
I tilstanden av nyresykdom, spesielt i den fasen av nyresvikt, kan symptomene på nyretubuli 'acidose indusere pusteproblemer, spesielt når PH senker enn 7,0, vil pasienter har de åpenbare manifestasjoner av akselerasjon av puste, etc.
Det er mange opplysninger om behandling for nyresykdom. F.eks Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresykdom Hospital (Nyresyke Hospital of tradisjonell kinesisk medisin i nærheten av Beijing).

Disse ovenfor er årsaker til pusteproblemer i nyresykdommer. Hvis du lider av pusteproblemer, ta en grundig sjekk og se om det er forårsaket av nyresykdommer.

没有评论:

发表评论