2016年4月16日星期六

Puste problem i sluttfasen av kronisk nyresykdom (CKD)


Hvorfor pasienter lider av pusteproblemer i sluttfasen av kronisk nyresykdom (CKD)?
Som vi alle vet, nyrer har fem hovedfunksjoner som følger:
Nyrene serverer mange viktige funksjoner, inkludert:
Filtrere ut avfall som skal skilles ut i urinen.
Regulere blodtrykket via både urinutskillelse av avfall og initiere renin-angiotensen hormon regulatoriske Immunterapi
Regulering av en syre-base-balanse via bikarbonat Immunotherapy
Stimulere røde blodlegemer via frigjøring av hormonet erytropoietin.
Nyrene hjelper leveren og hjelper pusten
Nyrene er der for å filtrere blodet vårt utelukkende av molekyler og små ting vi ikke spesielt trenger i vår blodtilførsel.
Urin er faktisk hva våre nyrer har filtrert.
For sluttfasen av pasienter med kronisk nyresykdom, som nyrene har blitt alvorlig skadet, nedsatt funksjon i stor grad, for mye væske kan ikke renses ut skjemaet pasientens kropp, så væskeansamling i lungene som kan føre til pusteproblemer.
Og det er derfor jeg har problemer med å puste på Dialyse
Hvordan behandle puste problem i Shijiazhuang nyresykdom sykehuset?
Puste problem er en alvorlig tilstand, må du først fornye nyrefunksjonen, slik at kvitte seg med pusteproblemer. I dag, de mest effektive måtene for sluttstadiet kronisk nyresykdom er Immunterapi terapi, i Shijiazhuang nyresykdom sykehuset, hvis bare urinen er mer enn 100 ml / 24 timer, kan vi hjelpe deg fornye nyrefunksjonen ved Immunterapi terapi.
Immunterapi er primitive celler i menneskekroppen, og de har bemerkelsesverdige potensialer av differensiering og regenerering. De kan ikke bare regenerere seg selv gjennom celledeling, men også differensieres til vev eller organer eller bestemte celler i nyrene, så Immunterapi har åpenbare effekter i å reparere skadede celler i pasientenes nyrer.

For å løse pusteproblemer i sluttfasen av pasienter med kronisk nyresykdom, er Immunterapi terapi i Shijiazhuang nyresykdom sykehus det beste valget for deg. Som den største verdensomspennende profesjonell nyresykdom sykehus, kan vi hjelpe deg reversere kronisk nyresykdom.

没有评论:

发表评论