2016年4月24日星期日

Regelmessig Urin Checkup viktig i Nyre Care

Regelmessig urin checku eller urinanalyse (eller, laboratorietest av urin) er den enkleste og billigste måten å finne ut om en person har en nyresykdom.
"Tidlig påvisning av nyresykdom kan være kritisk," sier Dr. Hazel Yadao Oro, Nefrolog. Nyre har kompensasjon evne, noe som betyr at selv noen nyre enheter er skadet, kan andre gjøre mer arbeid som filtrerende, og dermed stoppe kreatinin stiger. Imidlertid har skader i nyrene virkelig finner sted. Først når skaden er nesten halvparten, vil serum kreatinin stiger (Mer om høy kreatinin nivå). Så noen ganger, når noen pasienter kommer til å se en lege, forteller legen ham at han har kommet inn i sluttfasen av nyresykdom. Kreatinin er en metabolisme waster fra muskler, som skal slippes ut av kroppen gjennom nedsatt glomerulær filtrasjon membran for i membranen er pore. Men når nyre er skadet, membran vil også skade, noe som fører til pore smalere slik at kreatinin vil akkumuleres i kroppen.
Nyresykdom er den 10. største dødsårsaken og fjerde ledende årsak til sykelighet i Filippinene. Mest utsatt er personer med høyt blodtrykk, diabetes eller en familiehistorie med nyresykdom som polycystisk nyresykdom, arvelig sykdom. Nyrene er to vitale organer som holder blodet rent og nyresykdom kan oppdages gjennom urinanalyse.
hvordan å oppdage nyresykdom tidlig?
Hvordan teste?
"Hvis en person er diabetiker eller hypertensive, bør han eller hun har blodsukkeret overvåkes, og det er viktig også å sjekke blod kreatinin nivåer," Oro sa. For eksempel, når nyreskade er, i urin, kan det vises protein, røde blodlegemer i urinen.

I Shijiazhuang nyresykdom sykehus, har vi en Immunotherapyatic undersøkelse både i blodprøve og urinprøve, som kan hjelpe test tidlig nyreskade. Urinanalyse inneholder vanligvis test om protein, sukker, røde blodceller, hvite blodceller, bilirubin, urobilinogen, pH-verdi, andel, nitritt, og så videre. Disse testene kan hjelpe oss med å identifisere om det er urinveis lesjoner, diabetes, og så videre. Velkommen til å konsultere.

没有评论:

发表评论