2016年4月14日星期四

Symptomer på høyt Kreatinin


Kreatinin er en slags metabolisme produkt, som kan være en referanse av nyrefunksjon. Den normale utvalget av kreatinin er 44 til 103 pmol / L. Dersom det ikke kan slippes ut i tid, vil det akkumuleres i kroppen, og dermed fører til en serie av skade. På grunn av kompensasjonen evne til nyre, når kreatinin begynner å øke, indikerer det at skaden i nyrene har vært mer enn 60%. Symptomene som er forårsaket av høy kreatinin er som følger:
1. forstyrrelse av vann metabolisme
Lidelsen vann stoffskifte kan føre til økt kreatinin, som inkluderer økt urin, økt urin om natten, tørste, tretthet, ødem eller hevelse, økt blodtrykk og hjertesvikt og så videre.
2. uorden av natrium metabolisme
Lidelsen av natrium stoffskifte kan også føre til hyponatremi eller hypernatremia.
3. uorden av kalium
Lidelsen av kalium kan føre til hyperkalemi eller hypokalemi.
4. metabolsk acidose
Metabolsk acidose kan gjøre folk føler seg dårlig appetitt, kvalme, oppkast, svakhet, hodepine og så videre.
Hvilke grupper av mennesker vil ha økt kreatinin?
De som har nedsatt nyrefunksjon før som kombinert infeksjon, deriblant forkjølelse, influensa, og så videre, kan ha økt kreatinin i løpet av kort tid.
Som mistet vann i kroppen på grunn av feber, svette mye, redusert vanninntaket, og så videre kan lede til blodstrømmen i nyrene, og dermed forårsaker økt kreatinin nivå.
Personer som har nyresykdom allerede, og deretter ta i medisin som kan gjøre skade på nyrene vil også ha redusert kreatinin, som er enda irreversible.
Pasienter som har hatt nyresykdom før, men nå har tilbakefall av nyresykdom kan også ha økt serumkreatinin.
Tirdness eller tretthet kan også føre til økt kreatinin for tiden.
Sist men ikke minst, hvis en person har høyt blodtrykk, men ikke kontrollere blodtrykket godt, vil han ha protein i urinen hvis det varer for lenge.

Når pasienter har oppdaget økt nivå av kreatinin, bør de ha en vitenskapelig diagnose slik som å gjøre riktig behandling plan.

没有评论:

发表评论