2016年4月22日星期五

Hvordan vite nyrefunksjon


Nyrene er viktige excretory organer og de kan filtrere ut uønskede stoffer og beholde og reabsorb nødvendige stoffer. Med redusert nyre funksjoner, vil noen giftstoffer bygge opp i kroppen, noe som vil gjøre reverse påvirkninger og selv sette kroppen i risiko for død. For å unngå dårlig innflytelse, er det nødvendig å vite hvor godt nyrene dine fungerer og hvor mye nyrefunksjonen igjen.
Hvordan vet nyrefunksjonen?
Nyrene har funksjoner for filtrering og reabsorpsjon. For å vite hvor godt nyrene fungerer, er et stoff som verken kan skilles heller ikke absorbert av nyrer nødvendig. Kreatinin er et metabolsk produkt når musklene er aktive, og det er heller ikke kan skilles eller absorbert av nyre. Urea er en bryte ned produkt av protein, og kan ikke bli utskilt av nyrene. Både kreatinin og urea er helt skilles ut via nyrene. Imidlertid måling av urea kan ikke gi et meget nøyaktig resultat av nyrefunksjon siden nyre rør vil utskille noe urea. Sammenlign med måling av urea, måle kreatinin kan gi oss mer korrekt informasjon om nyre funksjoner.
Som kreatinin har et nært forhold til muskler. Som et resultat, muskuløse folk er sikker på å ha mer kreatinin. Dessuten er kreatinin en metabolske produkter og metabolismen i forskjellige aldre også forskjellige, derfor, alder faktor må tas i betraktning. Realisering av mange faktorer, er GFR forventes å evaluere nyrefunksjon. GFR involverer mange faktorer, for eksempel serum kreatinin, alder, kjønn, rase. Så, ta GFR som screening test av nyrefunksjonen kan gi mer eksakt informasjon om nyrene.
Eventuelle andre tester som trengs?
Når GFR er under normalt nivå, er det sannsynlig å ha noe galt med nyrene. For å få en nærmere titt på nyrene og finne ut den underliggende årsaken, du bør gå for å se en nefrolog eller ekspert. Dette kan innebærer med noen andre tester, som for eksempel ultralyd, CT eller MR skanner og biopsi. Når nyresykdom er diagnostisert, for å behandle tidligere er det riktige valget. Eventuelle spørsmål, send meg.
Nå Micro-kinesisk medisin osmotherapy er nyttig for for nyre function.It base på kinesisk Medicine.Where finner Micro-Chinse Medisin osmotherapy? Det i Shijiazhuang nyresykdom sykehus.

Hvis du har noen spørsmål om nyrefunksjonen, kan du sende meg.

没有评论:

发表评论