2016年4月21日星期四

Hvordan redusere Albumin nivå i urin


Albumin er den mest tallrike protein i blodplasma. Men albumin med høy grad behov for å redusere til et normalt nivå. Denne artikkelen vil diskutere dette problemet.
Årsaker for Albumin
Ideelt albumin bør ikke være tilstede i urin, i stedet bør det være i blodplasma og det utgjør omtrent 40 til 60 prosent av hele plasmaproteiner. Når nyrene svikter å fungere ordentlig, kan albumin passere gjennom glomeruli og lekke ut i urinen. Så høyt nivå albumin er en indikator på skadede nyrer.
Behandling for høy Albumin
Dersom nyrene er skadet, blir nivåer av albumin i urinen være høy. Så hvordan å behandle høyt albumin nivå i urinen? Du vet at det å finne ut de underliggende årsakene og behandle dem sikkert er svært gunstig og effektiv. Hvis pasientene lider av diabetes eller hypertensjon, holde blodsukkernivået eller blodtrykket under kontroll.
Dessuten kan leger foreskrive visse diuretika for å kvitte seg med overdreven væsker ut av kroppen, og også kan pasienter trenger enzym (ACE) hemmere angiotensinb-konvertering eller angiotensin reseptorblokkere (ARB) for å beskytte nyrefunksjonen.
Micro-kinesisk medisin Osmotherapy kan behandle Albumin nivå i Urine.Micro-kinesisk medisin Osmotherapy er i Shijiazhuang nyresykdom sykehus.

Overvåkning av nivået av albumin i urinen er nyttig for tidlig diagnose og behandling. En betimelig diagnose og effektiv behandling kombinert med endringer i livsstil kan bidra til å redusere albumin nivå i urin. Her anbefaler jeg Immunotherapy, som er effektive ved behandling av albumin nivå i urinen så vel som gjenoppretter den skadede nyrefunksjonene.

没有评论:

发表评论