2016年4月18日星期一

Symptomer på kronisk nyresykdom og behandling


Symptomer på kronisk nyresykdom inkludert proteinuri, hematuresis, hypertensjon, anemi, kvalme, oppkast og så videre. Behandlinger for disse symptomene på kronisk nyresykdom inkluderer Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, Immunterapi og Immunterapi.
Symptomene på kronisk nyresykdom
Proteinuri: proteinuri betyr tilstedeværelsen av et overskudd av serumproteiner i urinen. Overskuddet av protein i urinen ofte fører til at urinen blir skumaktig på grunn av sykdom i glomerulus.
Blood urin: Blod i urinen kalles hematuri. Blod kan farge urinen ulike nyanser av rosa, rødt og brunt. Striper av blod kan også vises i urinen. Blod i urinen er ofte forårsaket av infeksjon, betennelse, eller skade i urinveiene.
Hypertensjon: svært ofte årsaken til høyt blodtrykk ikke er kjent - dette kalles essensiell hypertensjon, og det er den vanligste typen. Den neste vanligste årsaken er nyresykdom. Sykdommer i nyrene i seg selv kan forårsake høyt blodtrykk.
Anemi: En studie har vist anemi påvirket 28% av personer med mild nyresykdom og 87% av personer med alvorlig nyresykdom.
Kvalme og oppkast: Pasienter i sluttfasen av nyresykdom føler alltid kvalme og oppkast.
Den behandling for kronisk nyresykdom
Den nyeste effektiv behandling for nyresykdom er Immunterapi behandling i 2012. Immunterapi kan reservere nyresykdom fra to sider, er en å regulere immunImmunTerapi; Den andre er å øke funksjon av nyresykdom.

Grunnen til at pasienter som fikk nyresykdom, er at det er kommet celler blir skadet i nyrene. Som et resultat, er funksjonen av nyrene reduseres sterkt, noe som fører til mange lidelser i nyrer og mange immunkomplekser innskudd i nyrene. Immunterapi kan hjelpe pasienten reparere skadede celler i nyrene og forbedre immun evne. Hva mer er, kan Immunterapi fast skadede celler i nyrene, slik at den kan forbedre funksjonen av nyrene.

没有评论:

发表评论