2016年4月22日星期五

Har Uremia Årsak Hyperkalemi


Hyperkalemi er en av de vanligste komplikasjoner av Uremia, men de fleste pasienter har ingen anelse om hvorfor hyperkalemi vises i Uremia. Jeg ønsker å forklare her.
I normale tilfeller er inntak av kalium-innhold ved hjelp av diett langt under utskillelse evne til våre nyrer, så årsakene til hyperkalemi er i hovedsak relatert med redusert nyrefunksjon.
Bare sett årsakene til Hyperkalemi forårsaket av Uremia generelt omfatter tre poeng.
1.Difficulty i Fjerne Kalium av nyrer
I Uremia, blir pasientenes nyrer for det meste ødelagt og nyrefunksjonen er
meget svak, slik at de fleste av de store kaliumioner, kan ikke fjernes gjennom nyrene, noe som fører til opphopning av K + i kroppen, og til slutt danner hyperkalemi.
2.Diet eller medisinske forhold
Overdreven inntak av kalium-høyt matvarer eller overmuch legemiddel tatt kan både fører til heving av kaliumkonsentrasjonen i blodet, foruten denne grunn, spiser for mye frukt spesielt oransje eller dets juice er en annen grunn. Og noen medisiner er også ansvarlig for Hyperkalemi.
3.Release av kalium fra Cells
I noen forhold, for eksempel acidose, perisitent krampe, store mengder av indre blødninger, eller infeksjoner, organismer katabolisme kunne økes, slik at kaliumionet vil bli overført fra intracellulære deler til de ekstracellulære delene.

Nå er disse tre punktene er hovedårsaken til Hyperkalemi i Uremi pasienter. Behandling for Hyperkalemi bør være basert på dine spesifikke forhold.

没有评论:

发表评论