2016年4月21日星期四

Nyresykdom symptomer i Woman


I begynnelsen kan nyresykdom hos kvinner være asymptomatiske. Som nyrefunksjonen reduseres, er symptomene relatert til manglende evne til å regulere vann- og elektrolytt balanserer, for å fjerne avfallsprodukter fra kroppen, og for å fremme produksjon av røde blodlegemer. Slapphet, svakhet, kortpustethet, og generalisert hevelse kan forekomme. Ukjent eller ubehandlet, kan livstruende omstendigheter utvikle.
For kvinnelige pasienter med nyresykdom, er metabolsk acidose også vanlige symptomer, metabolsk acidose eller økt surhet i kroppen på grunn av manglende evne til å produsere bikarbonat vil endre enzym og oksygen metabolisme, forårsaker organsvikt.
Andre symptomer i nyresykdom kvinne blant annet som følger: Manglende evne til å skille ut kalium og stigende kaliumnivå i serum er assosiert med dødelige hjerterytmeforstyrrelser inkludert ventrikkeltakykardi og ventrikkelflimmer.
Eren uremia kan påvirke funksjonen av en rekke organer som strekker seg fra hjernen med endring av tenkning, til betennelse av hjertet foring, til nedsatt muskelfunksjon på grunn av lave kalsiumnivåer. Disse symptomene er også svært vanlig hos kvinner
Generell svakhet kan skyldes anemi, redusert antall røde blodlegemer, fordi lavere nivåer av erytropoietin produsert ved å unnlate nyrer ikke tilstrekkelig stimulere benmargen. En reduksjon i røde blodlegemer tilsvarer en nedgang i oksygenbærende kapasitet i blodet, noe som resulterer i redusert oksygentilførsel til cellene for dem å gjøre arbeid; Derfor kroppen dekkene raskt. I tillegg, med mindre oksygen, cellene lettere bruke anaerob metabolisme fører til økte mengder syre produksjon som ikke kan løses ved de allerede sviktende nyrer. Alle kvinner med denne tilstanden bør ta hensyn til disse symptomene.
Når kvinne har nyresykdom, kan nyrene ikke løse den stigende syremengden i kroppen, blir pusting raskere som lungene prøver å bufre surhet ved å blåse av karbondioksid. Blodtrykket kan stige på grunn av den overskytende væske, og denne væske kan avsettes i lungene og forårsake hjertesvikt.
Andre symptomer i kvinne med nyresykdom er som følger:
Mister appetitten eller erfaring kvalme og oppkast.
Har hevelse i sine hender eller føtter.
Klø eller nummen.
Har smerter i ryggen eller på siden.
Få døsig eller har problemer med å konsentrere.
Har mørkere hud.
Har muskelkramper.
Exhibit unormal hjerterytme.

Ytterligere informasjon om nyre symptomer hos kvinnen, ta kontakt med eksperter på linje.

没有评论:

发表评论