2016年4月20日星期三

Vanlige symptomer på Stage 3 Nyresyke


Nyresykdom er en progressiv tilstand som oppstår når skade på nyrene hemmer deres funksjon. Nyrene, med ansvar for å filtrere avfall fra kroppen, ikke slutte å virke på en gang, men sakte mister funksjon over tid. Det er fem stadier av nyresykdom, basert på glomerulær filtrasjonshastighet (GFR), et mål på nyrefunksjonen bestemmes av alder, rase, kjønn og serum kreatinin nivå. Stage 3, et moderat tap av nyrefunksjon, oppstår når GFR er 30 til 59 mililiters per minutt.
Symptomene på scenen tre Nyresykdom er som følger:
1. Serum kreatinin. Serumkreatinin blir høyere.
2. Tretthet eller utmattelse
3. Puffiness eller hevelse i hender eller føtter og ankler, men hevelser vil ofte først bli sett rundt øynene.
4. Ryggsmerter. Vanligvis følt som en kjedelig verke hvor som helst i midten til nedre del av ryggen, på den ene siden eller den andre - dette er noen ganger referert til som flanke smerte, eller kam smerte.
5. Appetite. Endringer i appetitt eller spise mønster. Matvarer kan begynne å smake "morsomt".
6. Urin. Endringer i vannlating. Urin kan faktisk se vanlig klar på dette punkt, i stedet for unormal. Dette er fordi lite er faktisk blir filtrert inn i den ved nyrene. Tidligere høye proteinuri og / eller blod i urinen kan faktisk forbedre.
7. blodtrykk. Høyt blodtrykk (også referert til som hypertensjon)
8. fordøyelse. Dårlig fordøyelse evne.

Den nyeste behandling for nyresykdom pasienter i tre trinn er Immunterapi, som har svært god effekt i behandling av nyresykdom hos tre scenen. Mer info om Immunterapi behandling i sykehuset vårt, kan du få fra eksperter på linje. Alle kostnader er gratis.

没有评论:

发表评论