2016年4月25日星期一

Symptomer på kronisk Glomerular nefritt

Glomerulær nefritt er betennelse i de små filtre i glomerulær av nyrene. Det skyldes skade av Glomerular i nyrene som hjelper filter avfall og væske fra blodet. Glomerulær fjerne overflødig væske, elektrolytter og avfall fra blodet og sende dem inn i urinen din. Det er gruppe av primære glomerulære sykdommer forårsaket av forskjellige sykdommer. Ulike grader manifest ulike kliniske symptomer og prosessen. De fleste pasienter med kronisk nefritt har ikke veldig åpenbare symptomer på et tidlig stadium. De vanligste symptomer kan oppstå som følger:
1. Høyt blodtrykk
De fleste pasienter med kronisk nefritt utvikle høyt blodtrykk før eller senere. Høyt blodtrykk er sannsynlig å være den første manifestasjon av kronisk nefritt hos noen pasienter. Hodepine, søvnløshet, ble redusert hukommelse kan forekomme i noen pasienter. Blodtrykket kan være forhøyet vedvarende.
2. Skummende urin
Nesten alle pasienter med kronisk nefritt har unormal urin analyse. The protein i urinen er omtrent 1-3g / d. Også er det pasienter med kronisk Glomerular nefritt som har større mengde protein som mer enn 3,5 g / d til, blod i sukker kan forekomme.
3. Swell
Nesten alle pasienter vil lide av svelle i ulik grad. Svakt swell er i øyelokket, og ansiktet eller ankelen. Sever dønning kan være i hele kroppen. Det er en åpenbar tegn skadet i nyrene.
4. Anemi
På et tidlig stadium av kronisk nefritt, kan det forekomme anemi sannsynligvis vil bli funnet sted. På slutten stadium, kan alvorlig anemi oppstå på grunn av den alvorlige nyreskader forårsaker redusert hemopoietin. Den skade på nyrene vil stort tyngre og du bør ta i bruk noen tiltak så snart som mulig.

For forskjellige pasienter kan forekomme forskjellige symptomene ikke er nevnt ovenfor. Det avhenger av dine spesifikke helsetilstand. Hvis du noen spørsmål, vennligst kontakt med oss ​​så snart som mulig. Dine konsulterer er hjertelig velkommen.

没有评论:

发表评论