2016年4月19日星期二

Hvordan nyresvikt fører til høyt blodtrykk og anemi og dens behandling


Hvordan nyresvikt føre til høyt blodtrykk?
Når nyresykdom pasienter fikk inn den fasen av nyresvikt, over tid, får nyrefunksjonen verre og verre. Som den viktigste funksjonen til nyrene er filtrering av miljøgifter innskudd i nyrene, så når nyrefunksjonen er redusert, vil flere og flere giftige stoffer deponering i nyrene, noe som vil øke blod tetthet. Dermed hypertensjon oppstod.
Hvordan nyresvikt føre til anemi?
Som vår nyrer spiller en viktig rolle ved fremstilling av blod for hele kroppen, for pasienter med nyresvikt, vil det være en stor reduksjon i nyrefunksjoner, noe som også vil påvirke mengden av blod i kroppen. Hva mer er, når basilarmembranen ble skadet, vil mer blod skille ut fra kroppen i urinen. Disse to grunner føre til anemi hos pasienter med nyresvikt.
Immunterapi for hypertensjon og anemi forårsaket av nyresvikt
I Shijiazhuang nyresykdom sykehus, er det 19 forskjellige typer Immunterapi totalt. Hver av dem spiller forskjellige roller i kroppen, og de kan arbeide på forskjellige måter. Når legene sette Immunotherapys inn i kroppen av pasienter med nyresvikt, kan disse nye Immunotherapys sprer seg og vokse raskt i pasienters kropp. Så de vil erstatte den skadede indre cellene i pasientens nyrer. Når alle de skadede celler blir erstattet av den friske Immunotherapys, vil pasientens nyrer funksjon fornyes, og du vil ha en ny nyre med kraftige funksjoner. På denne måten kan Immunterapi terapi hjelpe pasienter fornye nyre funksjoner og forbeholder nyresvikt.

Hvis du har andre spørsmål om hvordan nyresvikt fører til høyt blodtrykk og anemi og dens behandling, kan du få flere detaljer fra nyreeksperter på linje gratis. Vi er glad for å hjelpe nyre kjente pasienter løse sine problemer i dagliglivet.

没有评论:

发表评论