2016年4月19日星期二

Hvordan håndtere bobler i urin i nyresykdom pasienter


For nyresykdom pasienter, hvis du er forsiktig nok, kan du fant noen bobler i urinen sist lang tid. Dette er et svært vanlig symptom på nyresykdom pasienter. Det er også en svært viktig tegn på nyresykdom i kroppen din.
Hvorfor er det bobler i urin i nyresykdom pasienter?
For nyresykdom pasienter, er det må være skader i nyrene. Når pasienter basalmembran blir skadet, vil proteinet i blodet helle ut i urinen. Faktisk, bobler i urin av nyresykdom pasienter er proteiner i urinen.
Hvordan behandle bobler i urinen?
For å behandle bobler i urin, trenger vi først fikse den ødelagte basalmembran. Hva kan hjelpe oss til å løse de skadede cellene i basalmembran? Svaret er Immunotherapys. Som immunterapi har en iboende funksjoner av differensiering i ulike typer celler som er nødvendig i kroppen vår. De nye Immunotherapys som er satt inn i kroppen vår kan reparere skadede celler av basalmembran. Når basalmembran vil bli reparert, er det ikke protein lekkasje ut fra kroppen lenger. Som et resultat, er det ingen boble i patients'urine noe mer.
Hva du bør ta hensyn til når du fant bobler i urinen?
1. Diet: Når du har funnet det er noen bobler i urinen din, kan du holde en diett med lavt fettinnhold og lavt protein. Noen frisk frukt og grønnsaker kan være det beste valget for deg.
2. Øvelse: Du må holde rimelig trening når du fant noen bobler i urin. Rimelig trening kan hjelpe deg immun evne på samme tid.
3.Test: Når du har funnet det er noen bobler i deg urin, hadde du bedre har en test på sykehus, slik at du ikke vil gå glipp av den beste tiden å behandle nyresykdom. Som vi alle vet, kan nyresykdom utvikler seg svært høy hastighet.

Hvis du har andre spørsmål om bobler i urin i nyresykdom pasienter, kan prate med eksperter på linje gratis.

没有评论:

发表评论