2016年4月24日星期日

Fem stadier av diabetisk nefropati Symptomer

Diabetisk nefropati også kalt diabetisk nyresykdom, er en form for sykdom om hele insuffisiens av insulin og ufullstendig insuffisiens av insulin. Det er preget av uorden av sukker, protein og fett, den viktigste funksjonen som er kronisk høyt blodsukker. Diabetes kan skade nyrene på ulike måter og i henhold til nyrefunksjonen og kliniske manifestasjoner kan diabetisk nefropati også kalt diabetisk nyresykdom inndeles i fem stages.More informasjon om årsaker og stadier av diabetisk nefropati.
I fase 1, GFR, kort for glomerulusfiltrasjon øker og størrelsen på nyre øker også.
I trinn 2, er nivået av albumin normal. Den utladningstakt er normal. GFR er høyere enn normalområdet og er det samme med blodsukkeret. Blodtrykket er normalt i det meste av tiden.
I fase tre, er det også kalles tidlig stadium av diabetisk nefropati, som finner sted i de som har diabetes i mer enn 5 år og øker med utviklingen av sykdomstilstand. Den viktigste manifestasjon er den økte nivået av albumin i urinen, som er omtrent 20 til 200 microgramme per minutt. Nivået av GFR avtar til normalt nivå. Blodtrykket stiger litt.
I fase fire, det kalles klinisk diabetisk nefropati scenen. Det er en stor mengde av proteinuri i klinikken, og albumin i urinen er mer enn 20 til 200 microgramme per minutt. På samme tid, er det noen mikroskopisk hematuri og kaster i urin. Med den tapte av protein i urinen, vil det være ødem og hypo-albuminemia. GFR begynner å falle med 1 per måned. Men de fleste pasienter ikke har økt blodtrykk.

I fase 5, kalles det slutt nyresvikt. GFR avtar gradvis. Serum kreatinin og urinstoff øker også, som også er ledsaget av alvorlig høyt blodtrykk, ødem og hypo-albuminemia. Pasienter kan ha tap av matlyst, kvalme, oppkast og anemi og så videre.

没有评论:

发表评论