2016年4月14日星期四

Kan Dialyse Reduser Kreatinin


Når noen mennesker er diagnostisert med nyresykdom med høy kreatinin, de er foreslått av sine leger å ta dialyse, som er en overraskelse for disse menneskene for at de ikke vet hva er kreatinin, hva er dialyse, når skal en person ta dialyse, og når de kan stoppe eller bli kvitt dialyse. Ikke bekymre deg, min venn. Lar meg presentere det for deg en etter en.
1. kreatinin
Kreatinin er hovedsakelig filtreres ut av blodet i nyrene, noe som er en break-down produkt av kreatinfosfat i muskel, og blir vanligvis fremstilt ved en relativt konstant hastighet av kroppen. Vanligvis er det normale område av kreatinin i plasma 44 til 103 pmol / L. I normal tilstand, det kreatinin i urinen er høyere enn i serum.
2. dialyse
I medisin, er dialyse en fremgangsmåte for fjerning av avfall og overflødig vann fra blodet, og brukes primært for å tilveiebringe en kunstig erstatning for tapt nyrefunksjon hos mennesker med nyresvikt.
3. når du skal ta dialyse
I Kina de nyresvikt mennesker adoptere dialyse på grunnlag av serum creatininie nivå. Når nivået av serum kreatinin er 707umol / L eller høyere enn dette nivået, mens det er også noen mennesker bor i Kina begynner å ta dialyse når deres kreatinin er mer enn 300 umol / L. I de fleste land i verden, nyresvikt pasienter begynner å få dialyse når deres kreatinin er mer enn 450 umol / L.
4. når du skal stoppe dialyse
Med tanke på bivirkninger hvis lang tid dialyse, nyresvikt pasienter vil stoppe eller bli kvitt dialyse så snart som mulig. For de som glomerulusfiltrasjon er mindre enn 10, kan de ikke stoppe dialyse. Når glomerulærfiltrasjonen stiger til 10-15, kan vi hjelpe pasienter å kvitte seg med dialyse med medisin og andre behandlinger. I Shijiazhuang nyresykdom sykehuset, kan kombinasjonen av Micro-kinesisk medisin og Immunterapi hjelpe pasienter avslå kreatinin-nivået i serum.

Bare stoppe dialyse er ikke nok, og vi skal også reparere skadede nyre iboende celler så snart som mulig. Bare på denne måten kan vi hjelpe pasientene å kvitte seg med dialyse for alltid.

没有评论:

发表评论